Officielt: Chelsea præsenterer Graham Potter som ny manager

The perfect guide to the casino

Officielt: Chelsea præsenterer Graham Potter som ny manager

Chelsea har i dag præsenteret Graham Potter som ny manager. Den tidligere Brighton & Hove Albion-manager tager over efter Thomas Tuchel, der blev fyret i går.

Onsdag fyrede Chelsea manager Thomas Tuchel, og i dag har de så hans efterfølger klar. Valget er faldet på Graham Potter fra Brighton & Hove Albion, der i dag er blevet præsenteret af London-klubben.

Den 47-årige englænder har underskrevet en 5-årig kontrakt med Chelsea.

– Jeg er meget stolt, og jeg er utroligt spændt på at repræsentere fantastiske Chelsea FC.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Chelseas nye ejere, og jeg ser frem til at møde og arbejde med den spændende gruppe af spillere, og at udvikle et hold og en kultur, som vores fantastiske fans kan være stolte af.

– Jeg vil også gerne sige tak til Brighton for at give mig lov til at gribe denne mulighed. Et specielt tak til Tony Bloom og alle spiller, staben of fansene for deres store støtte i min tid i klubben, siger den nye manager til Chelseas hjemmeside.

Potter har udover Brighton også været træner for Swansea City og svenske Östersund. Med sidstnævnte vandt han den svenske pokalturnering og gik videre fra Europa League-gruppespillet.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top