Brøndby styrker Masterclass: Får ny samarbejdsklub i København

The perfect guide to the casino

Brøndby styrker Masterclass: Får ny samarbejdsklub i København

Brøndby IF har i dag præsenteret AB Tårnby som samarbejdsklub til sit allerede omfattende netværk af Masterclass-samarbejder. 

AB Tårnby er ny samarbejdsklub med Brøndby IF. Det har klubben fra Vestegnen i dag offentliggjort i en pressemeddelelse. Dermed styrker Brøndby sit Masterclass-netværk med endnu en samarbejdsklub.

Samarbejdet betyder, at Brøndby yder bistand til AB Tårnbys talentudvikling i form af klubudvikling, trænerudvikling og spillerudvikling, imens AB Tårnbys bedste spillere får mulighed for på sigt at komme til Brøndby.

– Vi byder AB Tårnby stort velkommen, og vi glæder os over, at AB Tårnby har set i vores retning og vil være en del af fællesskabet i Brøndby Masterclass Samarbejdet. AB Tårnby ønsker virkelig at videreudvikle hele klubben. Vi kan igennem vores kompetencer hjælpe med klubudvikling, trænerudvikling og spillerudvikling med stor fokus på klubbens børneafdeling. Brøndby Masterclass Samarbejdet ønsker at  påtage sig et stort ansvar for børnefodbolden i vores samarbejdsklubber, hvor Brøndby IF de seneste par år har afsat flere ressourcer til netop dette, udtaler Christian Sørensen, der er sportslig ansvarlig for Brøndbys samarbejdsklubber.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top