Optakt Premier League: Manchester United

The perfect guide to the casino

Optakt Premier League: Manchester United

KLUB: Manchester United

KÆLENAVN: The Red Devils

STIFTET: 1878

STADION: Old Trafford, Manchester

KAPACITET: 74.879

MANAGER: Erik ten Hag (Holland) – i klubben siden juni 2022

EJER: Joel og Avram Glazer (USA)

BEDSTE RESULTAT: Mestre 20 gange – senest i 2013

I PREMIER LEAGUE SIDEN: 1992 (starten) – i den øverste engelske række siden 1975

SIDSTE SÆSONS PLACERING: 6

FUNNY FACT OM SIDSTE SÆSON: Cristiano Ronaldo var ene om at lave to hattricks i Premier League (mod Norwich (3-2) og mod Tottenham (3-2))

AFGANG (lejemål ikke medregnet): Andreas Pereira (Fulham), Paul Pogba (Juventus), Jesse Lingard (Nottingham Forest), Lee Grant (karrierestop), Juan Mata (klubløs – formentlig karrierestop), Edinson Cavani (fremtid ukendt – kan i teorien ende med at fortsætte)

TILGANG (lejemål ikke medregnet): Lisandro Martinez (Ajax), Tyrrell Malacia (Feyenoord), Christian Eriksen (Brentford)

DANSKE SPILLERE: Christian Eriksen

SÅDAN KUNNE DE STILLE OP: David de Gea – Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphaël Varane, Tyrrell Malacia, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford

SUCCESKRITERIUM: Champions League-kvalifikation. Pokalturneringerne har tydeligvis ikke klubbens interesse længere. Europa League kan få det, hvis det kikser i Premier League (ligesom i 2017, hvor klubben slog Ajax i finalen og kvalificerede sig til Champions League på denne måde).

VURDERING: Det er en trup og en klub, som er ramt på selvtilliden, som Erik ten Hag overtager. Christian Eriksen kan vise sig at blive et stort hit – bl.a. fordi han med sin skudstyrke tilføjer en dimension til Manchester Uniteds spil, som de lidt har manglet i de senere sæsoner. Men en decideret målsluger har holdet ikke – og har ikke haft det, siden Wayne Rooney forlod klubben i 2017. Og det gælder også Cristiano Ronaldo, som måske efterhånden er bedre som reserve – hvis han da bliver i klubben. Manchester United første 11 ser jo gode ud, men derefter er det en lavere hylde, Erik ten Hag skal hente spillerne fra. Og derfor kan holdet stadig ikke tale med om titlen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top