Medie: Johan Larsson har fremtiden på plads - Her er hans nye klub

The perfect guide to the casino

Medie: Johan Larsson har fremtiden på plads – Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Siden den 1. januar 2020, har den 29-årige Johan Larsson stået uden klub, efter kontrakten med Brøndby IF udløb. Nu tyder det på, at fremtiden er ved at være på plads.

I 2015 skiftede Johan Larsson til Brøndby fra Elfsborg, og efter næsten fire år i klubben, forlod Brøndby-kaptajnen Danmark, og skiftede i stedet til franske Guingamp. Her blev det dog slet ikke til nogen succes, og efter lidt over et halvt år i Frankrig, vendte Johan Larsson ‘hjem’ til Brøndby, hvor han fik en kort kontrakt. Her overbeviste Larsson ikke Brøndby om, at kontrakten skulle forlænges, og derfor måtte han igen forlade Brøndby.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Johan Larsson har ellers givet udtryk for, at han gerne ville forlænge kontrakten, men nu melder svenske Borås Tidning, at Johan Larsson har fundet sin nye klub. Det svenske medie melder om, at Larsson vender tilbage til Elfsborg, og selvom klubchef Stefan Andreasson, ikke udtaler sig specifikt om Larsson, afslører han, at klubben er i dialog med flere af deres tidligere spillere.

– Vi har en dialog med mange af vores tidligere spillere, udtaler Stefan Andreasson til Borås Tidning.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Johan Larsson nåede at spille 182 kampe for Brøndby, hvor det blev til 15 mål og 37 assists. I Elfsborg blev det til 196 kampe, 33 mål og 26 assists.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top