Medie: Aftalen næsten på plads - FC Midtjylland sælger ud til norsk topklub

The perfect guide to the casino

Medie: Aftalen næsten på plads – FC Midtjylland sælger ud til norsk topklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Alt kører på skinner for FC Midtjylland for tiden, og efter FC Københavns seneste pointtab til Superligaens bundprop, Silkeborg, er klubben fra Herning foran med hele ni point.

I vinterens transfervindue hentede FC Midtjylland blandt andet Anders Dreyer, Lasse Vibe og Ronnie Schwartz til klubben, og de har allerede sat deres indtryk på holdet. Anders Dreyer har allerede scoret to mål og leveret en enkelt assist, imens Schwartz også har både scoret og assisteret i løbet af de første to kampe. Truppen er altså med andre ord blevet rigtig bred, og det betyder også, at Midtjylland er klar til at sende spillere den anden vej.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

En af dem, der endnu ikke har fået chancen i FC Midtjylland er Sammy Skytte, der kom til klubben i 2018, men med det samme blev udlejet til AC Horsens. Efter et år i Horsens vendte han tilbage til FC Midtjylland, men blev udlejet igen i sommeren 2019, denne gang til norske Stabæk. Her spillede den 23-årige dansker en stor rolle i, at Stabæk sikrede sig endnu en sæson i den bedste norske række, og det fik flere klubber til at slå øjnene op for danskeren.

Stabæk var klar til at købe Sammy Skytte, men før den handel kunne komme på plads, meldte sølvvinderne fra Bodø/Glimt sig på banen. Nu melder eurosport.no, at Sammy Skytte har været igennem et lægetjek i Norge, og er tæt på at kunne kalde sig Bodø/Glimt-spiller fremover.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Sammy Skytte har endnu ikke spillet en kamp for FC Midtjylland, men har stadig kontrakt med den danske topklub frem til sommeren 2023.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top