Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du mandagens rygtebørs.

Arsenal frygter at miste kæmpe-talentet Gabriel Martinelli, hvis ikke det lykkes at kvalificere holdet til næste sæsons Champions League. Ifølge Daily Star står både Real Madrid og Paris Saint-Germain på lur for at købe den 18-årige brasilianske angriber.

Italienske Inter vil forsøge at få fat i Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, der også gerne vil til en klub, der kan spille med i Champions League. Daily Express har mere om den historie.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Samme Inter har imidlertid også kig på Manchester Uniteds franske angriber, Anthony Martial, Den historie har Sportsmole.

Chelsea er ifølge sportwitness interesserede i den argentinske angriber Mauro Icardi, som Inter i denne sæson har lejet ud til Paris Saint-Germain. Men ham er der flere klubber, der gerne vil skrive kontrakt med – bl.a. de franske mestre selv. Også Lazio-spillerne Adam Marusic og Sergej Milenkovic-Savic skal være på indkøbslisten.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Franske le10sport.fr skriver, at netop Paris Saint-Germain overvejer at byde på Lazio-træner Simone Inzaghi til sommer, hvis det ikke lykkes for de franske mestre at opnå den eftertragtede succes i Champions League, som klubben aldrig har vundet. Tyske Thomas Tuchels job afhænger med andre ord af denne succes.

Lazio er til gengæld selv interesserede i Adam Lallana, der har kontraktudløb til sommer, og intet tyder på, at der bliver en kontraktforlængelse til den tidligere engelske landsholdsspiller. Den historie har Sportsmole også.

Manchester United skal være interesserede i at købe Wolverhampton-angriberen Diogo Jota. Den 23-årige portugiser har tidligere spillet for bl.a. Atlético Madrid. Sportsmole har mere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top