Kan Liverpool overhovedet tiltrække nye spillere? Vi er ved at sejre os selv ihjel

The perfect guide to the casino

Kan Liverpool overhovedet tiltrække nye spillere? Vi er ved at sejre os selv ihjel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Liverpool kan få svært ved at tiltrække de bedste spillere, fordi de vil tvivle på, om de får spilletid, mener manager Jürgen Klopp.

Normalt siger man, at det er godt for en fodboldklub at vinde meget i forhold til at tiltrække stærke spillere. Men et hold kan måske også vinde for meget.

– Det kan godt blive et problem, at folk vil spørge sig selV: Hvor og hvor meget kommer jeg til at spille på det hold, siger Jürgen Klopp ifølge Daily Mirror.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Alt tyder på, at Liverpool vinder det engelske mesterskab for første gang i 30 år, da holdet er ubesejret og har et kæmpe forspring til forfølgerne. Men er holdet så godt, at der slet ikke er plads til nye spillere?

– Vi har brug for nye spillere, slår Liverpool-manageren fast.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Men det skal være spillere, som gerne vil dette her, og som er indstillet på at skulle arbejde på at forbedre sig og at udvikle sig, siger tyskeren og tilføjer:

– Men det bliver ikke så nemt. Holdet har en god sammensætning lige nu – også aldersmæssigt. Men om to-tre år kan det se meget anderledes ud. Vi går efter topspillere, og jeg vil mene, at for langt de fleste spillere er Liverpool en top-top-top-klub at komme efter. Vi er eftertragtede.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top