AGF sled sig til vigtig udebanesejr og spiller sig tre point tættere på medaljer

The perfect guide to the casino

AGF sled sig til vigtig udebanesejr og spiller sig tre point tættere på medaljer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Efter et 6-0 nederlag til FC Nordsjælland, jagtede AC Horsens oprejsning da man fik besøg af AGF mandag aften. Her blev det dog endnu engang til et nederlag.

Der er store forventninger i Aarhus, hvor man inden forårets start indtog Superligaens tredjeplads, og efter Brøndbys nederlag til AaB, kunne man udbygge føringen ned til fjerdepladsen. Det startede dog med et AC Horsens forsøg efter et hjørnespark, hvor Mustapha Bundu i sidste ende reddede Malte Kiilerichs forsøg på stregen.

I stedet kom udeholdet foran efter et kvarters spil, da Mustaphu Bundu sendte et indlæg ind i fødderne på Patrick Mortensen, der endnu engang var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Ti minutter senere var det Horsens tur til at redde et AGF-forsøg på stregen, og selvom AGF i en periode efter målet havde sine forsøg, endte AC Horsens med at udligne efter 34 minutter. Ikke overraskende blev det via et hjørnespark, udligning kom, og her var det Malte Kiilerich, som stod bag scoringen.

Fem minutter før pausen var Bror Blume ved at snyde Matej Delac i Horsens-målet med et saksepark, men måtte se sit flotte forsøg reddet af overliggeren. I stedet gik de to hold til pause med 1-1, men blot ti minutter inde i 2. halvleg, kom AGF endnu engang foran.

Igen startede det med et Bundu indlæg fra højre side, men denne gang var det Casper Højer, der tog hele turen med op, og sneg en afslutning i mål inde i feltet. Efter 1-2 scoringen lagde AC Horsens et gevaldigt pres på AGF i de resterende 30 minutter, men til trods for et hav af chancer, holdt AGF stand og løb i sidste ende med alle tre point.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Sejren betyder, at AGF nu har fire point ned til Brøndby, og samtidig har spillet en kamp mindre. Nederlaget betyder for AC Horsens, at man må nøjes med 11. pladsen med 25 point.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top