Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du torsdagens rygtebørs.

Manchester United er ifølge Daily Mirror så opsatte på at få fat i den engelske fløjspiller, Jadon Sancho, i Borussia Dortmund, at de er parate til at betale en overgangssum på 120 millioner pund (godt en milliard kr.). Chelsea, Mancheser City og Liverpool er tidligere meldt interesserede, men et sådant bud er formentlig mere, end de selv vil betale.

Samme Daily Mirror har en historie om, at Totenham-manager José Mourinhos spiontur til München i søndags til kampen mellem Bayern München og RB Leipzig (0-0) handlede om at kigge nærmere på RB Leipzigs franske forsvarer, Dayot Upamecano, som Arsenal, FC Barcelona og netop Bayern München også er interesserede i. Bemærkes skal det dog, at Tottenham møder netop RB Leipzig i Champions League, så det kan turen også have handlet om.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Real Madrid holder ifølge Sportsmole øje med Inters kroatiske midtbanespiller, Marcelo Brozovic, der scorede målet til 1-2 i weekenden, da holdet vandt 4r2 over bysbørnene fra AC Milan, og som iøvrigt var med til at vinde VM-sølv for to år siden.

FC Barcelona fortsætter deres jagt på en angriber, og de har forsøgt sig med brasilianeren Willian José fra Real Sociedad, som de måske kan få dispensation til at købe uden for transfervinduet, fordi både Luis Suárez og Ousmane Dembélé er langtidsskadet. Men klubberne kan ifølge sportswitness slet ikke blive enige om overgangssummen.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Massimiliano Allegri er ifølge italienske Corriere della Sera i princippet enig med en unavngiven Premier League-klub om at blive manager til næste sæson. Han stoppede i Juventus i sommer efter at have ført klubben til fem italienske mesterskaber på stribe.

Den tidligere FCM-angriber, norske Alexander Sørloth, kan ende med at skifte klub fra Crystal Palace til Aston Villa, når hans lejemål i tyrkiske Trabzonspor er forbi efter denne sæson. Den historie har turkish-football.com

Liverpool har kig på den 20-årige albanske midterforsvarer, Marash Kumbulla, fra denne sæsons store, positive italienske overraskelse, Verona. Men det har Atlético Madrid og begge Manchester-klubber også. Den historie har sportwitness mere om.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top