Tidligere FCK-stjerne afslører: Drømmescenariet er at slutte karrieren her

The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stjerne afslører: Drømmescenariet er at slutte karrieren her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


FC København har gennem de seneste transfervinduer været rigtig gode til at hente tidligere stjerner tilbage til klubben.

William Kvist, Pierre Bengtsson, Dame N’Doye og Ragnar Sigurdsson er fire eksempler på spillere, der er vendt tilbage til FC København i løbet af de sidste år. Udover dette, har FC København også hentet en bunke af tidligere Superliga-stjerner tilbage til Danmark, efter opholdene i udlandet ikke blev til så stor en succes som håbet. Nu melder en af klubbens tidligere stjerner ud, at han ikke regner med et comeback til København.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

I 2006 hentede FC København den 20-årige Oscar Wendt i IFK Göteborg, og efter fem år i klubben med massere af kampe og titler på CV’et, blev han solgt videre til Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach. Her har Oscar Wendt spillet siden 2011, men har kontraktudløb til sommer.

Den nu 34-årige svensker har rekorden for flest spillede kampe for en udlænding i Mönchengladbach, og er derfor lidt at et ikon i klubben. Alt i alt er det blevet til 265 kampe for den tyske klub, og hvis det står til Wendt, forlader han ikke klubben til sommer når kontrakten udløber, men slutter i stedet karrieren i Tyskland.

– Det er mit drømmescenarie at slutte karrieren i Gladbach. Jeg har meget, meget svært ved at forestille mig, at jeg kunne fortsætte i en anden Bundesliga-klub. Min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg enten spiller resten af min karriere i Gladbach eller tager tilbage til Sverige i de sidste år i min karriere, fortæller Oscar Wendt til Kicker.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Oscar Wendt spillede 204 kampe for FC København, og var med til at vinde fire danske mesterskaber og en enkelt pokalfinale.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top