The perfect guide to the casino

– Salah spiller OL for Egypten – nĂ¥, nej, forresten…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant pĂ¥ fri transfer


Den egyptiske U23-landstræner har udtalt, at Mohamed Salah spiller OL for Egypten. Men han er kommet i tanker om, at det bestemmer han ikke.

Egypten har kvalificeret sig til OLs fodboldturnering for herrer i august, og dermed er vejen banet for, at Mohamed Salah kan spille om OL-medaljer. Eller er der?

OL er for U23-landshold, men tre af spillerne mĂ¥ gerne være mere end 23 Ă¥r. Liverpool-angriberen vil være 28 Ă¥r, nĂ¥r OL-turneringen gĂ¥r i gang.

Læs ogsĂ¥: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Jeg har ikke lagt mig fast pĂ¥, hvem de tre bliver. Kun kan jeg sige, at Mohamed Salah helt sikkert bliver en af dem, for han er en af de tre bedste spillere i hele verden, sagde holdets træner, Shawky Gharib, først til ON Sport. Det skriver Daily Mirror.

Men dagen efter kom han i tanker om, at OL ikke er pĂ¥ den officielle kalender fra det internationale fodboldforbund (FIFA). Det er derfor op til hver enkelt klub, om de vil give spillerne fri. Og i en sæson hvor Premier Leagues afrianske stjerner skal have fri til African Cup of Nations i januar 2021, ligger det ikke lige for, at Liverpool giver Mohamed Salah fri til at spille OL.

Læs ogsĂ¥: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Om Mohamed Salah spiller OL, er op til ham selv, hans klub, Liverpool, og hans træner, JĂ¼rgen Klopp, sagde Shawky Gharib dagen efter.

NĂ¥r OL ikke er pĂ¥ FIFAs kalender, hænger det sammen med krigen mellem OL – der gerne vil have fodbold pĂ¥ programmet – og FIFA, der gerne vil have den olympiske fodboldturnering nedtonet, sĂ¥ den ikke kan blive en konkurrent til FIFAs egen VM-turnering.

OVERSIGT

Scroll to Top