- Salah spiller OL for Egypten - nå, nej, forresten...

The perfect guide to the casino

– Salah spiller OL for Egypten – nå, nej, forresten…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Den egyptiske U23-landstræner har udtalt, at Mohamed Salah spiller OL for Egypten. Men han er kommet i tanker om, at det bestemmer han ikke.

Egypten har kvalificeret sig til OLs fodboldturnering for herrer i august, og dermed er vejen banet for, at Mohamed Salah kan spille om OL-medaljer. Eller er der?

OL er for U23-landshold, men tre af spillerne må gerne være mere end 23 år. Liverpool-angriberen vil være 28 år, når OL-turneringen går i gang.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Jeg har ikke lagt mig fast på, hvem de tre bliver. Kun kan jeg sige, at Mohamed Salah helt sikkert bliver en af dem, for han er en af de tre bedste spillere i hele verden, sagde holdets træner, Shawky Gharib, først til ON Sport. Det skriver Daily Mirror.

Men dagen efter kom han i tanker om, at OL ikke er på den officielle kalender fra det internationale fodboldforbund (FIFA). Det er derfor op til hver enkelt klub, om de vil give spillerne fri. Og i en sæson hvor Premier Leagues afrianske stjerner skal have fri til African Cup of Nations i januar 2021, ligger det ikke lige for, at Liverpool giver Mohamed Salah fri til at spille OL.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Om Mohamed Salah spiller OL, er op til ham selv, hans klub, Liverpool, og hans træner, Jürgen Klopp, sagde Shawky Gharib dagen efter.

Når OL ikke er på FIFAs kalender, hænger det sammen med krigen mellem OL – der gerne vil have fodbold på programmet – og FIFA, der gerne vil have den olympiske fodboldturnering nedtonet, så den ikke kan blive en konkurrent til FIFAs egen VM-turnering.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top