Manchester Uniteds nye mand: Ude af træningslejren - ude af træningsanlægget

The perfect guide to the casino

Manchester Uniteds nye mand: Ude af træningslejren – ude af træningsanlægget

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester Uniteds nye angriber, Odion Ighalo, er hverken med på træningslejren i Spanien eller på træningsanlægget i England.

Årsagen er, at Odion Ighalo er lejet af den kinesiske klub, Shanghai Shenhua, for resten af sæsonen. Og hverken klubben eller myndighederne tager nogle chancer i forhold til den corona-virus, som er opstået i Kina, og som næsten 1000 mennesker er blevet dræbt af.

I første omgang kom det frem, at Odion Ighalo ikke skulle med til Marbella, hvor Manchester Uniteds trup netop nu befinder sig på vinterferie og træningslejr.

– Odion kommer ikke med på grund af den frygt, der er. Det er klart, at han gerne ville have været med – også for at lære sine nye holdkammerater at kende. Men den risiko tør vi ikke løbe, sagde manager Ole Gunnar Solskjær ved den lejlighed.

På grund af frygten for corona-virus har Odion Ighalo fået besked på at træne for sig selv. Men ifølge Daily Mirror træner den 30-årige nigerianer heller ikke på Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington.

I stedet har han fået udarbejdet et personligt træningsprogram og skal træne i et særskilt lokale i et anlæg i Manchster, der normalt bruges af det britiske taekwondo-hold.

Odion Ighalo har tidligere spillet for Watford, så han kender udmærket til Premier League. Han kan få debut for klubben mandag på udebane mod Chelsea.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top