The perfect guide to the casino

Carlos Zeca blev spurgt ind til Nicklas Bendtner – Hans svar fik alle til at grine

Foto: Ritzau ScanpixNicklas Bendtner er i fuld gang med at sætte sit aftryk på FC København truppen.

Han har fået sin første halvleg fra start i en reservekamp mod Brøndby, og blev indskiftet i hans første Superligakamp, da FC København tabte med 2-1 til Hobro på udebane. I aften går det så løs, når FC Lugano kommer på besøg i Parken, i Europa League gruppespillets første kamp. Her bliver det højt sandsynligt med Nicklas Bendtner på bænken og ikke fra start.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Bendtner får en jokende rolle til opgøret, og kommer ind, hvis FC København skal jagte et mål. På pressemødet før kampen, startede Ståle Solbakken også ud med at undskylde, at han havde taget Carlos Zeca med og ikke Nicklas Bendtner. Her fik FCK-kaptajnen et seriøst spørgsmål om kampens modstander, imens spørgsmål to selvfølgelig handlede om Bendtner. Her blev Zeca spurgt ‘Har Bendtner gjort omklædningsrummet til et stort kaos?’, hvor Zeca efter en lille pause svarede, ‘Nej’ efterfulgt af et grineflip fra både Zeca og de fremmødte journalister. Zeca forklarede sig dog efter latteren var færdig.

– Han er en fantastisk fyr. Han er meget sjov. Han hjælper hele tiden alle andre. Vi er meget glade for at have ham i omklædningsrummet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Noget tyder på, at Bendtner er landet godt i omklædningsrummet. FC Københavns kamp mod Lugano starter klokken 18.55.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top