The perfect guide to the casino

Citys Kevin De Bruyne afslører: Det skete der i omklædningsrummet efter choknederlaget til Norwich

Foto: Ritzau ScanpixManchester City tabte lørdag chokerende til oprykkerne fra Norwich. Men ifølge Kevin De Bruyne tog holdet nederlaget med ro.

Sæsonens hidtil største sensation i Premier League indtraf lørdag, da mestrene fra Manchester City på udebane tabte 2-3 til oprykkerne fra Norwich.

Defensiven sejlede totalt hos Manchester City. Men mestrene lod sig ikke gå voldsomt på af det overraskende nederlag, som blot var klubbens tredje i hele 2019.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Der var ingen, der råbte ad hinanden, og der var heller ingen, der var vrede. Alle spillere begår fejl. Man begår også fejl, når man vinder. De bliver bare mere tydelige, når man taber, siger Manchester Citys belgiske midtbanestjerne, Kevin De Bruyne, ifølge Manchester Evening News.

– Det er aldrig rart at tabe, men man må sætte det lidt i perspektiv. Alle hold sætter sig op, når de skal spille mod os, og sådan var det også mod Norwich, siger Kevin De Bruyne.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Folk var lidt nede over resultat. Men der er ingen grund til at dvæle for meget over det eller at pege fingre ad hinanden. Vi var 14 spillere, der ikke vandt, og så må vi se frem til onsdag, siger han med henvisning til, at Manchester City står over for en udekamp mod Shakhtar Donetsk fra Ukraine.

– Der er ikke noget, der er tabt endnu. Der er spillet fem kampe, og der er lang, lang vej endnu. Men ja, vi har mistet nogle point, og nu har vi en vigtig kamp mod Shakhtar, som vi gerne skal vinde, siger Kevin De Bruyne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top