Fortvivlet Real Madrid-præsident: Det var umuligt at købe disse to spillere

The perfect guide to the casino

Fortvivlet Real Madrid-præsident: Det var umuligt at købe disse to spillere

Foto: Ritzau ScanpixReal Madrids præsident, Florentino Pérez, har været frustreret over, at klubben ikke har kunnet købe Paul Pogba og Robert Lewandowski

Real Madrid har prøvet at købe polske Robert Lewandowski og franske Paul Pogba længe. Men Bayern München og Manchester United vil ikke sælge dem. Og der er spillere, som ikke en gang Real Madrid kan komme til at købe, selvom de gerne vil.

Det var budskabet fra Florentino Pérez, da han holdt en tale til klubbens partnere onsdag.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi har forsøgt at købe Robert Lewandowski i årevis uden held. Han har ingen frikøbsklausul, og Bayern München vil ikke sælge ham, så der er ikke noget at gøre, sagde FLorentino Pérez om de tyske mestres polske bomber.

– Opgaven er umulig. Og det har været det samme med Paul Pogba. Vi kan trods alt kun købe spillere, der på en eller anden måde er til salg,

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Han indrømmede samtidig, at sidste sæson havde været en skuffelse med en tredjeplads i den spanske liga og exit i Champions League i ottendedelsfinalen.

– Sidste år havde vi et hold, der var 1,2 milliarder euro (små ni milliarder kr.) værd. Der var ikke én person, der svigtede. Det var et fælles problem. Nu har vi købt nye, vigtige spillere – f.eks. Eden Hazard, sagde FLorentino Pérez om den tidligere Chelsea-spiller, som dog ikke har fået debut for klubben endnu på grund af en skade.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top