The perfect guide to the casino

AGF-stjernen chokerer: Vil skifte væk til sommer

Foto: Ritzau Scanpix


AGF startede rigtig dårligt ud i Superligaen, hvor det blev til tre nederlag og to uafgjorte i sæsonens fem første kampe. Det er dog blevet til tre sejre i de sidste tre kampe, og det ligner altså, at der er ved at komme styr på det i AGF.

En af AGFs største stjerner siden 2016 er Mustafa Amini. Han kom til klubben fra Randers, og har sidenhen slået sig fast på AGFs midtbane. I denne sæson er det blevet til fuldtid i stort set alle kampe, men den 26-årige midtbaneslider med en fortid i Dortmund, kan meget vel snart være fortid i AGF.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Kontrakten udløber næste sommer, og til socceross.com.au afslører han, at der ikke er tale om en forlængelse lige nu, og indikerer mere, at han er fortid i klubben til næste sommer.

– Jeg er en af dem, der har været her i længst tid, så jeg føler, at jeg er en vigtig spiller for holdet, og jeg forsøger altid at hjælpe. Man er nødt til at være et godt eksempel for de unge spillere, der træder op på førsteholdet. Det handler om at opføre sig ordentligt i byen og omkring fodboldklubben. Det synes jeg er vigtigt. Jeg har været her i lang tid, og nu er det min sidste sæson her, så jeg giver alt,hvad jeg har, og forhåbentlig når vi vores mål, som er at komme i top seks denne sæson.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Dermed tyder det altså på, at AGF er i gang med at miste en af deres største stjerner, medmindre de kan overtale Amini til at forlænge. Mustafa Amini har siden skiftet til AGF spillet 112 kampe for klubben. Her er det blevet til 10 kasser, 18 assists, 16 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top