Kup i Viborg: Går på rov i F.C København

The perfect guide to the casino

Kup i Viborg: Går på rov i F.C København

Foto: Ritzau Scanpix


Viborg FF fyrede cheftræner Steffen Højer, efter oprykningen til Superligaen glippede. Derfor skulle der findes en ny træner, og det er nu sket.

Viborg er gået på rov i FCK, hvor de henter den tidligere FC København assistenttræner, Jacob Neestrup. 31-årige Neestrup blev assistenttræner i FCK sidste sommer, og havde før dette stået i spidsen for FCKs U-17 hold. Ståle Solbakken er ked af afskeden, men har fuld forståelse for valget.

– Vi har været meget glade for at have Jacob i staben, hvor han har været et stort aktiv det seneste år, men vi forstår også godt, at det her er en god mulighed for ham i forhold til hans karriere. Viborg er en god klub for ham, og det er et stort job, så det vil vi ikke stå i vejen for. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Viborg, udtalte Ståle Solbakken til fck.dk

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Jacob Neestrup vandt i sin aktive karriere det danske mesterskab med FCK i sæsonen 2006/07, og nåede i sin korte karriere at optræde for FCK, Stavanger IF, Hafnarfjördur og Fremad Amager. I Viborg er sportschef Jesper Fredberg, rigtig glad for aftalen, og takker samtidig FCK, for en god dialog i forhandlingen.

– Udover en god dialog med Jacob Neestrup har hans tidligere klub FCK også været en væsentlig del af, at samarbejdet er blevet en realitet. De har været fleksible og åbne gennem hele forløbet, og der skal lyde en tak til FC København. Som klub sigter vi højt med alt, hvad vi laver. Det gælder også på cheftrænerposten, og derfor er valget faldet på Jacob Neestrup, siger Fredberg til klubbens hjemmeside.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Jacob Neestrup er blevet ansat på en funktionæraftale i Viborg. Det er ikke kun Ståle Solbakken, der kommer til at savne Neestrup, også den tekniske direktør i FCK, Johan Lange, er ked af, at det bliver til et farvel, men er samtidig stolt over FCKs og Jacob Neestrups udvikling på trænersiden.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Viborg FF skal spille i NordicBet Ligaen i næste sæson også, da de samlet tabte med 3-0 til Hobro, i playoff kampen om Superliga-pladsen.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top