The perfect guide to the casino

Officielt: Atlético Madrid henter Diego Godín erstatning – Betaler 150 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Atlético Madrid er i gang med at miste flere af deres største profiler. Lucas Hernandez er allerede fortid, og Antoine Griezmann og Diego Godín forventes også at forlade klubben. 

Nu er Atlético Madrid dog begyndt at hive spillere ind den anden vej, og her skulle erstatningen for Diego Godín være fundet. På FC Portos hjemmeside fremgår det, at de har solgt deres brasilianske forsvarsspiller Felipe, til Atlético Madrid. Den 30-årige brasilianer koster Atlético Madrid omkring 150 millioner kroner.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Felipe kom til FC Porto i 2016, da han skiftede Brasilien og Corinthians ud med Portugal og FC Porto. Felipe nåede at vinde et portugisisk mesterskab og en enkelt portugisisk supercup. Nu skal han altså være en del af en af verdens bedste defensiver, som er trænet af Diego Simeone.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Kaptajn Diego Godín, som Felipe skal erstatte i Porto, er i flere omgange sat i forbindelse med et skifte til Inter Milan. Det er derfor en stor spiller, Felipe skal overtage rollen overfor. Godín har nemlig været i Atlético Madrid siden 2010.

Diego Godín har spillet 389 kampe for Atlético Madrid. Her er det blevet til 27 mål, 14 assists, 86 gule kort og 6 røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top