Officielt: Tidligere landsholdsspiller stopper karrieren

The perfect guide to the casino

Officielt: Tidligere landsholdsspiller stopper karrieren


Simon Poulsen har netop stoppet sin aktivere spillerkarriere, men han har allerede fundet noget nyt at lave.

Simon Poulsen har haft en lang og flot karriere i udlandet og Danmark, men nu er det altså slut for den 34-årige back. Han har netop meddelt, at han stopper sin aktive spillerkarriere.

Han skal dog ikke gå rundt derhjemme og kede sig, da han skal være assistenttræner i SønderjyskE, hvor at han skal arbejde sammen med Glen Riddersholm, som officielt blev klubbens nye træner 1. januar.

Læs også: Robert Skov sætter verdenseliten på plads: Bedre end Kylian Mbappé, Harry Kane og Mohamed Salah

– Da vi hentede Simon Poulsen hjem efter en flot udenlandskarriere, var det allerede i tankerne hos os begge, at vi også gerne ville have ham tilknyttet i en rolle efter den aktive karriere, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

– Simon Poulsen er vel nok det største navn, der har været i SønderjyskE, og med de sportslige og menneskelige kvaliteter, han besidder, har det været vigtigt for os at holde ham i klubben.

Derudover så skal Simon Poulsen også være individuel træner for klubbens talenter, og det er en rolle som passer ham perfekt ifølge Hans Jørgen Haysen.

– Det ligger ham helt naturligt at coache de unge spillere, og det har han også gjort som spiller og viceanfører på Superliga-holdet, og han kan bidrage med sin store erfaring og spillemæssige kvaliteter.

Læs også: Middlesbrough skrotter Martin Braithwaite – Henter ny landsholdsspiller fra Danmark

– Jeg er sikker på, at vi får stor glæde af ham som træner både på superligaholdet og i vores talent-setup for klubbens største talenter, siger Hans Jørgen Haysen.

Simon Poulsen startede også sin professionelle karriere i SønderjyskE, hvor at han tilbage i 2001 fik sin seniordebut som 16-årig. Han har også spillet 31 landskampe for det danske landshold.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top