Lasse Schöne er lykkelig over Dolbergs nye legekammerat: Jeg har selv en kone og to børn

The perfect guide to the casino

Lasse Schöne er lykkelig over Dolbergs nye legekammerat: Jeg har selv en kone og to børn

 


 

Kasper Dolberg byttede de trygge rammer i Silkeborg ud med en tilværelse i storklubben Ajax i 2015.

Den 20-årige angriber fik et flot gennembrud i 2016/17 sæsonen, hvor han var her, der og alle vegne i avisernes overskrifter. Mange danskere udråbte ham også som det helt store angrebstalent. Selvom sidste sæson var lidt skuffende, så har Dolberg stadigvæk spillet 78 kampe og scoret 32 mål.

En del af hans succes i Holland skal tilskrives Lasse Schöne. Dolberg brugte nemlig sin erfarne holdkammerat meget i starten fortæller han i et fællesinterview med Elfvoetbal.


– For mig var det supergodt, at Lasse (Schöne, red.) var her. Jeg kunne spørge ham om alt. Men efter Rasmus Nissen kom til Ajax (fra FC Midtjylland i januar 2018, red.), er jeg mere sammen med ham, fortæller Dolberg.

32-årige Lasse Schöne er også glad for, at Rasmus Nissen er kommet til klubben, så de to fyre kan bruge tid sammen. Han afviser da også i interviewet, at han er en slags faderfigur for de to 20-årige danskere.

– Det er også logisk. Jeg har en kone, to børn og bor også længere væk. Jeg har et andet liv end de to drenge. Det er rart, at de har hinanden, så de ikke behøver at spise alene. De kan lave lækker mad sammen, fortæller Schöne.

Kasper Dolberg ankom til Ajax i 2015, mens Schöne har været der siden 2012.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top