The perfect guide to the casino

Referat: OB’s tidlige scoring dukkede FCK

På en tidlig scoring efter knap 1 minut, på mål af Anders K. Jacobsen, lykkedes det OB at snuppe sejren over FCK.

På et stærkt befolket EWII Park var der tænding på fra start og underholdning fik vi også fra kampens start! Allerede efter et minut vandt Nicklas Helenius en hovedstødsduel, som sendte bolden i dybden, hvilket gav Anders K. Jacobsen en friløber, som han scorede sikkert på og dermed var der fremragende stemning fra start.

Det gav tydeligvis fynboerne en masse selvtillid og det var derfor også dem der fik spillet til bedst at fungere efter scoringen. FCK kom dog så småt bedre med i kampen og fik OB’erne til at stå dybt og kompakt, mens OB forsøgte at slå til på kontra.

Læs også: Dele Alli er iskold: Dropper Christian Eriksen på sit drømmehold

FCK’s chancer blev større og større, men de forblev uskarpe, hvilket gav frustrationer og OB mulighed for at holde mere i bolden. Skud fra distancen og upræcise hovedstød var i flere situationer ikke noget problem for Sten Grytebust og dermed var stillingen 1-0 til OB ved pausen.

Efter pausen forsøgte FCK at presse på igen, men alligevel fik OB sat sig på spillet. Fynboerne spillede i flere omgange godt rundt om gæsterne og efter 53 minutter fik Jacob Barret sendt et kraftfuldt spark mod Robin Olsen, men en stærk redning holdt backen fra at score for tredje kamp i streg.

Læs også: Billede: Island i vild fest midt om natten efter VM-billet – Se tidligere FCK-stjerne tyre mojitos

FCK forsøgte sig på flere forskellige måder, som 2. halvleg skred frem, men hverken heldet, kreativiteten eller skarpheden var med dem i dag. OB var tilgengæld gode til at holde i bolden og gøre gæsterne frustrerede.

Spillet bølgede frem og tilbage og med et lille kvarter igen var OB’erne tæt på at lukke kampen, i en to mod to situation, på en kontra. Anders K. Jacobsen endte fri foran mål, men denne gang formåede han ikke at overliste Robin Olsen.

Peter Ankersen var med 10 minutter igen tæt på at udligne efter et godt sparket frispark, men Sten Grytebust var hurtigt nede. Ligeledes var Pieoros Sotiriou tæt på, men som så mange gange før stod Grytebust i vejen.

FCK presses for alvor på til sidst, men OB lykkedes med at holde sejren hjem og dermed endte kampen 1-0 til OB.

Læs også: Kæmpe chok rammer DBU: Elfenbenskysten vil snuppe denne U/21-landsholdsstjerne

OVERSIGT

Scroll to Top