The perfect guide to the casino

Dansk svømme-babe deler ud af godterne

I en periode fik danske Sarah Bro en masse jaloux fangirls på nakken, da hun dannede par med Zac Efron, men det forhold sluttede for længe siden på en knap så god måde.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i foråret 2019 var der stærke rygter om, at den nu 26-årige danske svømmer Sarah Bro, dannede par med verdensstjernen Zac Efron, da de blev spottet sammen i Danmark. Efterfølgende kunne de amerikanske sladderblade afsløre, at de var et par.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

I 2021 ender Zac Efron dog med at smide Sarah Bro ud af sin lejlighed i Los Angeles til trods for, at han efter deres blot anden date spurgte om Sarah havde lyst til at flytte ind i hans lejlighed.

I sommeren 2021 åbnede Sarah Bro op, i podcasten ‘112 knuste hjerter’, for, hvordan forholdet med skuespilleren endte med at være psykisk dårligt.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Det blev gradvist værre og værre. Jeg følte mig meget manipuleret, der var dårlig stemning, vi lukkede os inde i os selv, der var meget stress, vores kommunikation blev dårligere, og jeg prøvede at bevare det, men det var som at have sand mellem fingrene. Hans personlighed forsvandt bare. Det var bare ikke godt.

På Instagram har Sarah Bro ikke nær så mange følgere som Zac Efrons 54 millioner, men her viser hun stadig fra tid til anden, hvad det er som amerikaneren har mistet, da han splittede fra den tidligere olympiske svømmer.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Du kan se meget mere til Sarah Bro her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top