The perfect guide to the casino

Se billederne: Fra 19-årig ‘Paradise’-babe til hot blondine-mor med silikone

Tilbage i 2012 var Jeanette Dzienis en af finalisterne til ‘Paradise Hotel’ sæson 8. Ti år senere er al reality lagt på hylden.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der har i tidernes løb været mange ‘Paradise’-legender og mange deltagere som man lynhurtigt glemmer alt om. Men hvis man skulle nævne en håndfuld deltagere fra sæson 8 i 2012, ville mange nok udpege Tina Maria, Julian Damhus, Türker Alici, Pernille Nygaard og Jeanette Dzienis.

Sidstnævnte er i dag blevet mor til to sammen med netop Julian Damhus som hun faldt for i sæsonen.

bet365

I dag er al reality dog lagt på hylden for Jeanette, der i stedet får hverdagen til at gå med blandt andet sin Instagram, hvor hun stadig følges af over 59.000. Og på de 10 år der er gået siden Jeanette blomstrede på skærmen på ‘Paradise Hotel’ er der sket rigtig meget.

Den tidligere reality-babe har blandt andet fået en nye hårfarve, mens frontpartiet også har gennemgået lidt af en udvikling som følge af en brystforstørrende operation, og der er altså ingen tvivl om, at Jeanette fortsat ser brandgodt ud den dag i dag.

Se bare billederne herunder:

Du kan se mere til Jeanette her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top