The perfect guide to the casino

WOW: Cecilie Stampe lufter silikone-“pigerne” på Instagram – Se billederne her

Den labre reality-babe er bestemt ikke den generte type.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

‘Paradise Hotel’ har igennem årene haft mange smukke kvinder med i reality-programmet, og én af dem er den mørkhårede skønhed Cecilie Stampe, som var med i det populære reality-program tilbage i 2018.

Her imponerede hun stort med sit betagende udseende, og det samme gjorde sig gældende, da hun for nylig var aktuel i ‘Ex on the beach’.

bet365

Sideløbende er det også lykkedes for Cecilie at samle en stor fanbase på det sociale medie Instagram, hvor hun har mere end 30.000 følgere på Instagram.

Instagram er dog ikke den eneste platform, hvor Cecilie Stampe i dag er aktiv. Den veldrejede skønhed har nemlig også oprettet en profil på Onlyfans, hvor man kan købe sig adgang til letpåklædte opslag af baben.

Det er dog ikke kun på Onlyfans, at man kan nyde letpåklædte billeder af den labre reality-babe.

Cecilie Stampe er nemlig heller ikke bleg for at vise sig frem på Instagram, hvilket du kan se på billederne herunder, hvor hun viser sin veldrejede krop frem i bikini:

Du kan se mere til Cecilie her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top