The perfect guide to the casino

Fra MGP-vinder til mor med silikone: Nu lufter Anne Gadegaard “pigerne”

‘Arabiens Drøm’ vil nok ringe en klokke hos rigtig mange mennesker, men lige så mange vil blive overrasket over, at sangerinden i dag er blevet 30 år.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Da børnenes Melodi Grand Prix blev afholdt i 2003 blev det med 11-årige Anne Gadegaard som vinder med sangen ‘Arabiens Drøm’. Og som en af de få vindere formåede Anne Gadegaard at ride videre på succesbølgen, der efterfølgende kom efter sejren. Således blev det nemlig til fem album med børnesange fra 2003-2006. Som voksen har hun også udgivet lidt musik, men dog ikke lige så meget som i ungdomsårene.

Heriblandt er et par singles kommet ud, blandt andet en enkelt single med Emil Stabil fra 2015. I dag er Anne Gadegaard blevet 30 år og får i stedet tiden til at gå med rigtig meget Instagram, og også lidt TikTok. På Instagram gør hun det også fremragende med 65.700 følgere og er i dag også mor.

bet365

Der er selvfølgelig sket rigtig meget siden MGP, og det er også til at se på Instagram, hvor 30-årige Anne Gadegaard altså er særdeles aktiv.

Det er dog ikke til at se på kroppen, at hun er blevet mor, da hun stadig står knivskarpt, og så er hun altså også blevet hjulpet lidt på vej af et par nye fortrin.

Se bare billedet herunder, der netop understreger dette.

Du kan se meget mere til Anne Gadegaard her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top