23-årige Stefan fra 'Luksusfælden' skyldte 504.000 kroner: Sådan går det ham i dag

The perfect guide to the casino

23-årige Stefan fra ‘Luksusfælden’ skyldte 504.000 kroner: Sådan går det ham i dag

Stefan fra ‘Luksusfælden’ har fået bugt med de dårlige vaner.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

23-årige Stefan tonede tirsdag aften frem på tv-skærmen, da han medvirkede i tv-programmet ‘Luksusfælden’, og her havde til eksperterne og sin egen store forbløffelse en gæld på hele 504.000 kroner.

Undervejs i programmet lykkedes det ham dog at banke hele 200.000 af sin gæld, da han valgte at sælge sin bil, og nu forventer han snart at være gældfri.

bet365

Siden programmet har han nemlig formået at holde fast i de gode vaner og rutiner. Det fortæller han til HER&NU/Realityportalen.

– Det går supergodt i dag. Jeg har kun 165.000 tilbage i gæld, så jeg bliver færdig med gældsafviklingen i slutningen af det her år eller start næste år, lyder det fra ‘Luksusfælden’-deltageren, der ikke mangler noget i hverdagen, selvom en stor del af hans indkomst går til gældsafvikling.

– Jeg kan sagtens spare pengene sammen, og finde penge til andet, lige nu er jeg for eksempel ude at rejse, lyder det fra Stefan, der i samme ombæring fortæller, at dét, at han har fået styr på økonomien har påvirket hans dagligdag ganske positivt.

– Min hverdag har ændret sig rigtig meget. Jeg er blevet mere glad. Før i tiden kunne jeg ikke sove så godt, men jeg tænker ikke over det på samme måde, som jeg gjorde før, fortæller Stefan.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top