The perfect guide to the casino

Regitze Bach med iskold afsløring: Har været i seng med berømt superstjerne

Den kække reality-babe har et godt tag på det modsatte køn.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Regitze Bach tonede for et par år tilbage frem på tv-skærmen, da hun medvirkede i sæson 7 af det populære reality-program ‘Ex on the beach’, og her var hun uden tvivl en af villaens mest fremtrædende personligheder.

Det har siden hen også gjort hende til en ganske populær skikkelse på de sociale medier, og derfor er opmærksomheden omkring den veldrejede reality-babe også stor.

bet365

Det medfører som oftest også en masse forskellige rygter, og et af dem har blandt andet gået på, at hun i sommers blev set gå ind i en trailer sammen med den berømte popstjerne, Dean Lewis.

I 24syv-programmet ”Marcus og Reality-panelet” bekræfter Regitze Bach rygterne, og så afslører hun samtidig, at hun har været sammen med Dean Lewis ved flere lejligheder.

– Jeg havde snakket med ham et godt stykke tid og var inviteret til hans show. Så har vi hygget lidt, taget en overnatning eller to på et hotel, siger hun i programmet.

Regitze fortæller dog i samme ombæring, at Dean Lewis ikke ligefrem er drømmefyren.

– Folk tror, han er sådan en good guy. Det er han ikke. Man ved, folk, der synger mest heartbroken-song, er de mest nasty. Og det passer, fortæller Regitze i ”Marcus og Reality-panelet”.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top