Heidi Klum vækker opsigt på Instagram

The perfect guide to the casino

Heidi Klum vækker opsigt på Instagram

Den tyske supermodel Heidi Klum kunne tidligere på året fejre sin 50 års fødselsdag, men det er bestemt ikke til at se på kroppen, at hun runder et skarpt hjørne om ét år.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

I 13 år var hun Victoria’s Secret Angel og har været på forsiden af Vogue, Elle, Sports Illustrated Swimsuit Issue og meget meget mere.

Der er nemlig ikke den ting som tyske Heidi Klum ikke har oplevet i løbet af sin karriere som model. Udover dette har den 50-årige skønhed også været med i serier som ‘How I Met Your Mother’, ‘Sex and the City’ og ‘Desperate Housewifes’, ligesom hun også har været dommer i et hav af talent- og modelprogrammer.

Tidligere på året rundede den tyske supermodel et skarpt hjørne, da hun fyldte 50 år, men det er altså ikke en alder man kan se, hvis man ser på Heidi Klums Instagram, der følges af næsten 10 millioner.

Den tyske super-babe forkæler således løbende sine mange millioner af følgere på det sociale medie, hvor hun bestemt ikke er bleg for at vise sin veldrejede krop frem.

Se bare de to billeder herunder, der mere eller mindre har sat ild til Instagram.

Du kan se meget mere til Heidi Klum her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top