The perfect guide to the casino

Elvira Pitzner fængslet

Elvira Pitzner, 26 år gammel og kendt fra dansk reality-TV, blev tidligere på ugen anholdt og sat i varetægtsfængsel den 1. december i Dubai, rapporterer Ekstra Bladet lørdag.

Anholdelsen skete efter anklager fra hendes tidligere kæreste, Milad Saadati, som anmeldte hende til politiet. Saadati, der har udtalt sig både på Instagram og til Ekstra Bladet, anklager Pitzner for utroskab og andet.

Elvira Pitzner, der tidligere har medvirket i “Diamantfamilien” på TV 2 sammen med sin mor og søstre, flyttede for nogle år siden til Dubai, hvor hun indledte et forhold med Saadati. Dette forhold sluttede i løbet af sommeren, hvorefter Pitzner vendte tilbage til Danmark.

Katerina Pitzner, Elviras mor, har over for Se og Hør bekræftet, at Elvira blev afhørt under et feriebesøg i Dubai. Hun forklarer, at sagen drejer sig om anklager fra Saadati, der bor i Dubai, og understreger kulturelle forskelle og kvinders rettigheder som væsentlige faktorer.

Saadati har tidligere fortalt Se og Hør, at han har anmeldt Elvira Pitzner for tyveri og utroskab, handlinger som kan medføre fængselsstraf i De Forenede Arabiske Emirater.

Se og Hør rapporterer, at Elvira Pitzner har været varetægtsfængslet i en uge.

OVERSIGT

Scroll to Top