The perfect guide to the casino

Afsløring: DERFOR er Anne Plejdrup og Sille Nimholm uvenner

Anne Plejdrup og Sille Nimholm har ikke det bedste forhold til hinanden.

Den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ blev tidligere på ugen skudt i gang, og her er der flere store reality-stjerner at finde på tv-skærmen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Heriblandt Anne Plejdrup og Sille Nimholm, der begge tidligere har været i finalen i ‘Paradise Hotel’, men der gik altså ikke særlig længe før Anne Plejdrup gav udtryk for, at der er ikke er særlig god stemning mellem de to paradisoer.

Det har formentlig efterladt en række tv-seere med spørgsmålet om, hvad der ligger bag kontroversen, og det giver Anne Plejdrup og Sille Nimholm nu hver deres svar på i et interview med SE og HØR.

– Der har været nogle kontroverser, fordi jeg åbenbart skulle have sagt noget om Anne i en periode, hvor jeg overhovedet ikke kendte Anne, fortæller Sille.

Den udlægning genkender Anne dog ikke helt. Hun mener, at kontroversen skyldes, at hun offentlig gav udtryk for sin undring om, at Sille ikke blev straffet for at have kastet kuglen efter og skubbet David Jarsbo til deres troskabstest.

Herefter modtog Anne en blokering af Sille på de sociale medier. I dag er forholdet dog knap så dramatisk mellem de to reality-stjerner, selvom de ikke ligefrem er slyngveninder.

– Jeg har været den voksne og sagt undskyld. Om hun har godtaget det eller ej, ved jeg ikke, og det gider jeg sgu heller ikke bruge min energi på, slår Sille fast.

– For mit vedkommende er det cool. Jeg tror, at Anne og jeg håndterer konflikter forskelligt, lyder det afslutningsvis fra Sille.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top