The perfect guide to the casino

Utroskab? Nu afslører de hele sandheden

Der er ikke kun lutter og positive ting ved at være et kendt ansigt i Danmark.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman er blandt de mest populære reality-par i Danmark, og det medfører også, at der er en stor interesse for de to ‘Paradise’-stjerner, som vælter sig i flere tusinder af følgere på de sociale medier.

Det er dog ikke kun altid positive ting, som den store interesse kaster af sig. Folk holder sig nemlig ikke tilbage, når det omhandler ‘Paradise’-parrets privatliv, og hvordan deres hverdag er skruet sammen.

Flere beskylder således Nikolaj for at være Anne utro, når han passer sit job som guidechef i Magaluf.

– Jeg får mange beskeder som ”du ved jo godt, han er dig utro” og sådan, siger Anne, som tilføjer, at folk mener, at Nikolaj skjuler ting for sin kæreste, mens han er i Spanien.

Nikolaj fortæller ligeledes, at han også modtager beskeder omhandlende utroskab.

– Folk misforstår det. Vores problem, ved at jeg er i Magaluf, er, at vi er væk fra hinanden, og at vi savner hinanden, fortæller han.

– Men folk drejer den over til, at jeg er sammen med andre, og det kunne jeg jo aldrig finde på, fortæller Nikolaj, der samtidig understreger, at de mange beskyldninger ikke påvirker deres forhold.

– Det er utroligt, at folk skal tage det hele den vej, siger Nikolaj og slår samtidig fast, at han er enormt glad for sit arbejde i Magaluf.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top