Taler ud: Nu er det slut

The perfect guide to the casino

Taler ud: Nu er det slut

Efter 12 år i den samme bolig er det tid til at rykke teltpælene op.

Tilbage i 2011 sprængte Karsten Ree banken, da han købte et stort millionpalæ på hele 527 kvadratmeter for svimlende 70 millioner kroner.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Nu er det dog tid til at sige farvel og tak til det store palæ i Vedbæklund, som er beliggende et stenkast fra Øresund, og det er der helt simpel forklaring på.

Det fortæller Karsten Ree til Se og Hør:

– Det er sådan en erkendelse af, at man ikke er 50 år længere.

– På et tidspunkt bliver sådan nogle ting for store, og så tænker man, “det her orker jeg ikke længere.” Vi er kun to mennesker. Så det er en konstruktiv løsning på sagerne, lyder det fra den danske rigmand, der dog allerede har boligsituationen på plads.

For halvandet år siden købte Karsten Ree nemlig en luksuslejlighed i Hellerup på 203 kvadratmeter for 29 millioner kroner, som står klar til indflytning, hvis det lykkes at komme af med det enorme palæ.

– Det er mindre omstændigt. Sådan en have, som jeg har, den er stor – 6300 kvadratmeter, der er meget arbejde forbundet med det. Og det gider man ikke og det kan man ikke, når man er sidst i 70’erne, som jeg er blevet nu, lyder det fra Karsten Ree.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top