The perfect guide to the casino

Efter brud med Clara: Bendtners nye kendis-flirt deler vovede billeder

Nicklas Bendtner har i den grad et godt tag på det modsatte køn.

På trods af mange knap så heldige historier og episoder, så er Nicklas Bendtner utvivlsomt en af de bedste angribere, som der nogensinde har optrådt i den danske landsholdstrøje.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det er dog ikke kun talentet på grønsværnen, som den i dag pensionerede fodboldstjerne har fået med sig. Nicklas Bendtner har nemlig også et særdeles godt tag på det modsatte køn – nogengange lidt for godt.

Det har ført til nogle knap så heldige episoder med adskillige ekskærester, og havnede Bendtner endnu engang i vælten, da han blev spottet med den danske skuespiller Sus Wilkins, selvom han fortsat var kæreste med den svenske skønhed, Clara Linnea Wahlqvist.

Det viste sig dog siden hen, at det labre par ikke længere var sammen, men selvom Bendtner derfor må vinke farvel til noget af en lækkerbisken, så kan han til gengæld sige hej til en ny.

34-årige Sus Wilkins, der er Bendtners nye flirt, er nemlig også en kvinde, som i den grad har udseendet med sig.

Det er hun heller ikke sen til at understrege på det sociale medie Instagram, hvor hun er en ganske populær skikkelse med mere end 53.000 følgere.

Se bare billederne herunder:

Du kan se mere til Sus Wilkins her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top