The perfect guide to the casino

UPS! Nicklas Bendtner fanget i utroskab? Kysser på dansk kendis

Den tidligere fodboldstjerne har ikke lagt det farverige kærlighedsliv bag sig.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

35-årige Nicklas Bendtner har altid haft et godt tag på det modsatte køn, og har har efterhånden også adskillige kvinder på CV’et.

Seneste kvinde i rækken har været den svenske model, Clara Linnea Wahlqvist, men nu er der altså opstået forvirring om den tidligere landsholdsstjernes kærlighedsliv.

Hverken Nicklas Bendtner eller Clara Linnea har nemlig på noget tidspunkt givet udtryk for, at de ikke længere danner par, og den blonde babe har fortsat billeder af de to sammen på sin Instagram-profil.

Nicklas Bendtner kan dermed stå over for et potentielt forklaringsproblem, for ifølge Se og Hør, så er han netop hjemvendt fra en tur til Rom, hvor han har flirtet på livet løs med den danske skuespiller, Sus Wilkins, der for nylig blev skilt.

Ifølge Se og Hør, så skulle de to kendisser således flittigt have holdt i hånd, mens der også blev uddelt kys på turen, og meget tyder dermed på, at et nyt kendispar kan være på vej.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top