The perfect guide to the casino

Nu med silikone: Nye forlygter til ‘Paradise’-babe – Se billederne her

Léa Voisin skal have nye forlygter.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i 2021 tonede Léa Voisin frem på tv-skærmen, da hun medvirkede i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, men siden hun var aktuel på det luksuriøse hotel i Mexico er det ikke meget man har hørt fra hende.

På Instagram er det dog alligevel lykkedes hende at stable en ganske stor følgerskare på benene, og for nylig kunne hun dele en stor nyhed med sine knap 60.000 følgere.

Her kunne Léa Voisin således afsløre, at hun skal have lavet en brystforstørrende operation.

– Som ansat på en Brystkirurgisk afdeling, ved jeg hvor stor betydning bryster kan have, og det gælder selvfølgelig også for mig selv. I mange år har jeg tænkt over, om jeg en dag skulle få lavet en brystforstørrende operation og besluttede for et par år siden, at det skulle jeg!

– Brystforstørrende operationer har i mange år været tabuiserede, og bliver ofte forbundet med dårligt selvværd. Det vil jeg enormt gerne gøre op med, hvilket også er grunden til, at jeg vil dele min oplevelse og tanker med jer, både før samt efter operationen, lyder det blandt andet fra Lea, der også har delt følgende billeder i forbindelse med sin kommende brystoperation.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top