The perfect guide to the casino

Husker du hende? Så lækker er hun i dag

Kinsey Wolanski er kun blevet endnu smukkere med tiden.

Tilbage i 2019 trak Kinsey Wolanski overskrifter verden over, da den i dag 25-årige blondine-babe invaderede banen under Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool iført et ganske letpåklædt outfit.

Det medførte selvsagt en masse interesse fra Kinsey Wolanski, der gik fra en ganske ukendt skikkelse til verdensberømt på få minutter, og hun er altså ikke blevet mindre interessant at følge i løbet af de seneste snart fire år.

I dag har den blonde skønhed således hele 3,6 millioner følgere på det sociale medier Instagram, og man forstår da også godt hendes store popularitet.

Kinsey er nemlig ikke blevet mindre betagende at kigge på med tiden, og så er hun altså heller ikke bleg for at vise sine imponerende former frem.

Nyd bare billederne herunder, hvor du kan se, hvordan den tidligere Champions League-baneløber lufter sine imponerende fortrin:

Du kan se mere til Kinsey her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top