The perfect guide to the casino

Tine afslører hjælp udefra: Han var den virkelige bagmand i ‘Forræder’

Tine Gøtzsche afslører, at hun fik hjælp udefra i rollen som ‘Forræder’.

Fredag aften løb andensidste episode af TV2s nye tv-program, ‘Forræder’, over tv-skærmen, og her måtte Tine Gøtzsche tage til takke med et exit, da hun blev stemt ud ved det runde bord.

Den 56-årige journalist og tidligere tv-vært formåede dog i løbet af sin deltagelse i tv-programmet at imponere stort i rollen som ‘Forræder’, men det var altså ikke hende alene, som trak i trådene.

Til premieren på musicalen ”Moulin Rouge” i Falkoner Salen, kunne Tine således afsløre, at hun fik hjælp og inputs udefra fra hendes 20-årige søn, Jacob.

– Han var min coach hele vejen. Han fik lov at bestemme, at jeg skulle være med. Der var én, jeg måtte ringe hjem til hver dag, og det var Jacob. Han kom med alle dessinerne om, hvad jeg skulle gøre. Han er mastermind, fortæller Tine og tilføjer:

– Han sagde for eksempel, af jeg skulle tage Sarah Mahfoud med. Det var hans idé. Og det var klogt, afslørede Tine, der var tæt på at gå hele vejen som ‘Forræder’.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top