The perfect guide to the casino

Det så du ikke på TV: Derfor holdte Mathilde kun i 27 timer

Der gik ikke mange timer, før Mathilde Beuschau trak stikket.

Det populære tv-program, ‘Korpset’, er igen tilbage på tv-skærmen, og denne gang tæller deltagerne blandt andet den tidligere ‘Årgang 0’-deltager, Mathilde Beuschau.

Den 23-årige influencer, der i dag arbejder som personlig træner, nåede dog ikke at medvirke i programmet særlig længe, da hun allerede efter 27 timer udgik.

I et interview med HER og NU fortæller Mathilde dog, at der var meget, som man ikke så på tv.

– Det var meget hårdere, end det man ser på tv, fortæller Mathilde, som kommer med et eksempel:

– Den første øvelse, som vi lavede nede på stranden, tog 3 timer. Vi smadrede allesammen vores knæ på den øvelse. Nogle vendte hjem med hævede knæ og andre blødte, lyder det fra Mathilde, der ligeledes fortæller, at der også var en øvelse, som endte med at blive klippet ud.

– Der var en øvelse, hvor vi alle skulle hoppe i havnen fra et reb. Den øvelse klarede vi allesammen, og den er desværre blevet klippet ud, fortæller Mathilde Beuschau, der samtidig understreger, at hun ikke er overrasket over klipningen.

– Produktionen kan jo ikke få det hele med, og det er dårligt tv, hvis alle gennemføre en øvelse uden problemer. Det er kedeligt for seerne. Så jeg kan godt forstå, at de har klippet det ud, men det er da ærgerligt, når man gennemførte, lyder det fra Mathilde.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top