Se det store galleri: 22-årig TikTok-stjerne deler vovede billede

The perfect guide to the casino

Se det store galleri: 22-årig TikTok-stjerne deler vovede billede

Siger man TikTok vil rigtig mange også sige Addison Rae, der med sine 88 millioner følgere er den fjerdemest fulgte på det sociale medie.

Kun Charli D’Amelio, Khabane Lame og Bella Poarch kan prale af, at have flere følgere på TikTok end Addison Rae. Den 22-årige amerikanske stjerne har nemlig hele 88 millioner følgere, hvilket er nok til at gøre hende til den fjerdemest fulgte på TikTok.

Mange følgere på TikTok betyder selvfølgelig også, at man har mange følgere på andre sociale medier som eksempelvis Instagram, og det gælder også for Addison Rae, der har knap 40 millioner på det sociale medie.

Addison Rae formår da også at holde sig særdeles aktiv på begge platforme, og selvom hun i starten virkede til at være noget stille og rolig på Instagram, har det taget fart i løbet af det seneste år.

Den 22-årige stjerne har i flere omgange hængt ud med adskillige internetpersonligheder, hvor især Kourtney Kardashian er poppet op flere gange i selskab med den unge performer. Og her er de to stjerner ikke bange for at vise formerne frem.

Og om det kun er evnerne til at danse på TikTok, som har gjort, at Addison Rae har fået mange følgere er ikke til at vide.

Du kan jo selv se galleriet med den labre amerikaner herunder og selv vurdere.

Du kan se mere til Addison Rae her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top