Gik Mette i seng med både Boris og Stig? Nu svarer hun på det vilde rygte

The perfect guide to the casino

Gik Mette i seng med både Boris og Stig? Nu svarer hun på det vilde rygte

Man skal lægge ører til meget, når man træder frem på tv-skærmen.

Det må Mette Sommer sande, efter hun for nylig var aktuel i den første sæson af reality-programmet ‘Bachelorette’, hvor hun havde en særlig god kemi med Stig Henriksen og Boris Hiort.

Og netop Stig og Boris er involveret i et rygte, der går på, at Mette skulle have været sammen med dem begge på de to drømmedates, som hun var på med de to fyre, inden hun skulle tage sit afgørende valg.

Det opsigtsvækkende rygte blev Mette også spurgt ind til i 24syv-programmet ”Tsunami”.

– Havde du sex med Stig OG Boris på din drømmedate, læser vært Chano Jørgensen op.

– Uanset hvad, der er sket: Det er sindssygt, jo, det rygte der. Uanset hvad, der er sket: Det kommer ikke nogen ved. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, at jeg skulle have sex med både Stig og Boris, lyder det fra Mette, der ikke har interesse i at involvere folk i sit sexliv.

– Uanset hvad: Det rager fucking ikke folk, om jeg havde sex med den ene eller den anden eller begge – eller en mand fra produktionen, eller en kvinde. Det rager ikke jer, lyder det afslutningsvis fra Mette, der i dag danner par med sin ekskæreste, Kristian ”Krelle” Kjær Lindegaard.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top