The perfect guide to the casino

Julie Zangenberg hitter på Instagram

I 2002 som blot 13-årig, slog Julie Zangenberg igennem da hun spillede hovedrollen i Klatretøsen, der blev lidt af et hit.

Siden den store barnerolle har Julie Zangenberg været med i et hav af andre film, men er i Danmark også kendt for forholdet med Nicklas Bendtner. Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner fandt sammen i 2011, og nåede også at flytte sammen inden forholdet gik i stykker. Det celebre par fandt dog sammen igen, men afsluttede for alvor forholdet i 2016.

Heldigvis fandt Julie Zangenberg året efter en ny fyr, der ikke har haft samme behov som Bendtner for at se til andre kvinder, imens han er i et forhold som den tidligere fodboldspiller efterhånden er blevet anklaget for af flere ekskærester.

I dag er Zangenberg blevet 34 år, og danner altså par med Andreas Bagh. På Instagram er Julie stadig et hit og følges i skrivende stund af knap 100.000, og her viser hun gerne, at kroppen står snorlige på trods af en alder på 34 og en titel som mor. En titel hun kunne glæde sig over at få i 2021.

Se bare billederne herunder, hvor Julie Zangenberg viser bikini-kroppen frem:

Du kan se meget mere til Julie Zangenberg her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top