'Paradise'-Sille viser sine nye piger frem

The perfect guide to the casino

‘Paradise’-Sille viser sine nye piger frem

Den tidligere ‘Paradise’-babe har fået anskaffet sig et par nye fortrin.

Sille Nimholm tonede sidste år frem på tv-skærmen, da hun medvirkede i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, og allerede dengang imponerede hun stort med sit betagende ydre.

Et ydre, som hun dog ikke har været helt tilfreds med selv. Sille fortæller således til SE&HØR, at hun altid har været utilfreds med sine bryster, og det har hun nu taget konsekvensen af.

For knap en måned siden fik hun således foretaget en brystforstørrende operation.

– Det har været en usikkerhed i mange år, og så tænkte jeg bare, at nu skal det være. Jeg ville gerne nå det inden sommer, så jeg kan nå en ”hot girl summer”, fortæller hun og uddbyer:

– Da man var yngre og kunne se alle ens veninder fik bryster, så forventede man jo også selv, at man fik det samme. Det skete så bare ikke, så jeg synes bare, det gav mening, når det er noget, jeg altid har været usikker omkring.

– Jeg har i mange år prøvet at give moder natur en fair chance for at gøre det naturligt, og det skete ligesom ikke. Jeg prøvede i mange år at acceptere det, men det kunne jeg heller ikke, forklarede den tidligere paradiso kort efter sin operation, og resultatet det kan hun bestemt godt være tilfreds med.

Ligesom så mange andre danskere var Sille nemlig ude at nyde solen i går, og her luftede hun altså sine nye fortrin, som sidder lige i skabet.

Se bare billedet herunder:

Du kan se mere til Sille her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top