The perfect guide to the casino

Rasende Blachman: Slagter Simon Kvamm efter liveshow

Den garvede ‘X-Factor’-dommer var alt andet end tilfreds med sin kollega ved dommerbordet efter gårsdagens liveshow.

Femte liveshow af det populære undeholdningsprogram ‘X-Factor’ rullede fredag aften over tv-skærmen, og her blevet der sprunget noget af en bombe, da Simon Kwamm valgte at sende Clara Nedergaard hjem til fordel for Nambahlou, der ellers var havnet i farezonen for tredje gang.

Den beslutning fik Blachman op i det røde felt, og allerede midt under liveshowet gav han sin utilfredshed til kende, da han kaldte Simon Kvamms beslutning for en håndværksmæssig fejl.

Til Se og Hør fortsatte uddybede Blachman sin mening om sin meddommers beslutning.

– Det er en håndværksmæssig fejl at vurdere en omsang som en udslagsgivende faktor over for en, der står for tredje gang i farezonen og har haft et – undskyld jeg siger det – turbulent mentorsamarbejde, hvor de ikke har kunne finde frem til, hvad det handler om. Det gør hun så, når hun selv står der, siger “X Factor”-dommeren.

– Det her mindes jeg ikke siden Remee-tiden. Det er sådan noget ”okay, jeg vil vinde for enhver pris”. Det kommer ikke til at skille os ad, men jeg påpeger en håndværksmæssig fejl. Det er en fuck up, slår Blachman fast om Simon.

Simon Kvamm giver dog ikke meget for Blachmans kritik, hvilket du kan læse mere om her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top