Chokerer på ny: Emily Ratajkowski troppede op i gennemsigtig kjole

The perfect guide to the casino

Chokerer på ny: Emily Ratajkowski troppede op i gennemsigtig kjole

Det er svært at spotte, at supermodellen Emily Ratajkowski for snart et år siden blev mor for første gang.

I slutningen af 2021 blev Emily Ratajkowski mor for første gang til sønnen Sylvester Apollo Bear, som kom til verden i samarbejde med skuespilleren og produceren Sebastian Bear-McClard.

De to danner dog ikke par længere, da Sebastian Bear-McClard af mærkværdige årsager havde valgt at være Emily Ratajkowski utro, hvorfor han forståelig nok blev han smidt ud på røv og albuer.

En beslutning som han meget vel bør fortryd, for selvom Emily Ratajkowski tidligere i år blev 31 år og altså nu også er mor, så har det bestemt ikke sat sit præg på den mørkhårede skønheds udseende.

Supermodellen, der for alvor blev et stort hit da hun var med i ‘Blurred Lines’-musikvideoen, er nemlig forsat drønlækker, og på Instagram har hun knap 30 millioner følgere, der gang på gang bliver blæst bagover med letpåklædte opslag.

Seneste skud på stammen kan du se herunder. Her har Emily Ratajkowski delt nogle billeder fra VANITY FAIR ‘23, hvor hun var troppet op i en gennemsigtig kjole.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top