The perfect guide to the casino

Efter stort familiedrama: Amalie er tilbage

I midten af december udspillede der sig et sandt drama i Amalie Szigethys liv, da hendes døtres far Mikkel en dag pludselig havde taget dem med på en ikke-aftalt ferie, og hun vidste ikke, hvor de var.

Herefter gik der en uge, før hun så sine børn igen, efter familieretshuset vurderede, at hun skulle have den midlertidige bopælsret. Sagen var dog langt fra slut, fordi da Amalie skulle aflevere pigerne tilbage til Mikkel en uge efter, valgte hun ikke at gøre det.

Læs også: Har skåret hånden af Boris: Nu sætter Fie Laursen ord på den voldsomme konflikt

Siden har der været stille på Amalies Instagram-profil, men hun er hun tilbage igen, forsikrer hun.

– Jeg har taget et valg om, at jeg er tilbage med lidt mere på min profil. Jeg har været meget lukket siden december, men det skal ikke stoppe mig fra det, jeg elsker, og det er at være og fortælle jer om mit liv, som jeg har gjort på min profil, siden Instagram startede, og fra før jeg blev mor i 2016, skriver Amalie på Instagram.

– Jeg er stadigvæk privat angående sagen med pigernes far, så det fortæller jeg ikke detaljeret omkring, men mit – vores liv kommer i små doser her på min profil, som det altid har været, fastslår Amalie

Læs også: Sådan reagerede medvært på Rikkes Paradise-comeback

– Vi – jeg – os har endelig fundet ro. Jeg kan mærke på mine søde små piger, at det hele er okay igen efter at være landet i alt det, som jeg egentlig ikke engang kan beskrive, skriver Amalie i sin story og fortsætter:

– Vi skal igennem en hård tid, men vi klarer den, fordi vi har hinanden, og fordi jeg er både bag dem og foran dem, og ligegyldigt hvor mange grå hår og poser under øjnene den sidste tid har givet mig, skal det nok komme godt igen.

OVERSIGT

Scroll to Top