Deltog i 'For lækker til love' i 2011: I dag er Christina 34 år og mor til to - Se hende her

The perfect guide to the casino

Deltog i ‘For lækker til love’ i 2011: I dag er Christina 34 år og mor til to – Se hende her

Den tidligere reality-babe er kun blevet endnu smukkere med tiden.

Da sæson af reality-programmet ‘For lækker til love’ rullede over tv-skærmen tilbage i 2011 var det blandt andet med Christina Odorico som en af de medvirkende.

På daværende tidspunkt var Christina kun i starten af 20’erne, og og siden da er der altså sket utrolig meget i hendes liv.

I dag er Christina således 36 år, og så er hun blevet lidt af et hit på det sociale medie Instagram, hvor hun i skrivende stund har mere end 36.000 følgere, som hun deler ud af sit liv med.

Christina arbejder derudover som personlig træner og kostvejleder, og det har bestemt også sat sine spor på den tidligere reality-babes krop, der uden tvivl står knivskarpt.

Det har også fået flere fyre til at falde pladask for den veldrejede skønhed, der tidligere har dannet par med rigmanden og iværksætteren Anders Bjerregaard, fodboldmålmanden Thomas Villadsen og speedwaystjernen Nicki Pedersen, mens hun i øjeblikket ses med tv-værten Kåre Quist.

Man forstår da også godt, hvorfor Christina har så godt et tag på fyrene, for hun er altså drønlækker, og det kommer så sandelig også til udtryk på Instagram, hvor hun ikke er bleg for at vise sig frem.

Nyd bare billederne herunder:

Du kan se mere til Christina Odorico her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top