YDMYGET af politiet: Nu raser 'Paradise'-stjerne i langt opslag på Instagram - Se det her

The perfect guide to the casino

YDMYGET af politiet: Nu raser ‘Paradise’-stjerne i langt opslag på Instagram – Se det her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

‘Paradise’-baben Anna Seneca har været udsat for en voldsom hændelse.

Anna Seneca var en af dette års helt store personligheder i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, hvor hun ikke var bleg for at give sin mening til kende, og det er hun altså heller ikke på de sociale medier.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

Således kunne hendes knap 130.000 følgere på Instagram tidligere i dag læse, at Anna havde været udsat for en voldsom hændelse i går på Sankthansaften, hvor hun havde en ubehagelig oplevelse med politiet.


– I går blev jeg stoppet af politiet, fordi jeg gik over for rødt kl 23.30 et sted i Køge, hvor der aldrig er trafik efter kl. 19-20. Jeg var træt, trist og mit eneste fokus var at komme hjem, skriver Anna og fortsætter:

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

– To skridt ude på vejen bliver jeg mødt af en magtliderlig politimand, der ubehøvlet stormer hen til mig, imens han råber “heeeey halloooo?!!?” og tager fat i min skulder, imens han råber “hvaaa er du ikke dansker eller hvad??” Hvortil jeg kigger undrende og spørgende og bliver afbrudt af “du skal bare ikke gå overfor rødt, er du med?!”.

– Han blev ved med skiftevis at stirre nedladende på mig og se anerkendende over på hans kollegaer, mens jeg ihærdigt prøvede at holde mine tårer tilbage. Og dem der kender mig, ved at det ikke kan lade sig gøre, skriver Anna og fortsætter:

– Jeg følte mig så ydmyget i, hvad der føltes som flere minutter. Da det endelig blev grønt, og jeg “fik tilladelse” til at gå, gik politimanden bagved mig for fortsat at vise sin magt. Den magt, som efter min mening bliver brugt helt forkert. Den magt, som var skyld i, at jeg kunne gå resten af vejen hjem grædende og i chok.

– Hvorfor skal det gøres på så ubehagelig en måde? Hvordan kan personer, som egentlig er til for at gøre Danmark tryg, tillade sig sådan en opførelse? Og HVORDAN kommer spørgsmålet om jeg er dansker ind i den her sammenhæng??? Hvad helvede har det med sagen at gøre? Jeg er fortsat mundlam. Omstændighederne har gjort, at jeg intet har tilovers for politiet – og episoden igår gjorde kun min holdning stærkere. FØJ, slutter Anna af.

Du kan se opslaget ved at klikke her.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Komiske scener! Husker du, da Suarez appellerede for straffe, fordi målmanden tager med HÆNDER.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top