The perfect guide to the casino

Våd og klam bytur tæt på politiets indblandelse: ‘Love Island’-babe flygtede fra sure vagter


Josefine fra ‘Love Island’ deler en klam og våd oplevelse fra en bytur i Sunny Beach.

Sunny Beach er et sandt ferieparadis for unge, der kan mænge sig i alkohol. Og når der kommer våde varer indenbords, skal det også ud igen.

Sådan var det også for Josefine fra ‘Love Island’, der som 18-årig var på drukferie i Bulgarien, og hun deler nu en våd oplevelse fra turen.

Se også: 55-årige Thomas Blachman er for vild: Her er hans 24 år yngre kæreste – Se skønheden topløst her

– Min vådeste bytur er nok fra Bulgarien med en veninde, hvor vi var tæt på at blive arresteret for at tisse et offentligt sted. Jeg var næsten lige fyldt 18 år og på min første party-ferie, indleder hun til mmm.dk og fortsætter.

– Vi satte os et sted og gør det man nu gør, og mens vi er i fuld gang kommer der en vagt over til os, hvor han lyser os i hovedet med en lommelygte. Han fortæller os så, at vi er på et hotelområde og at det er ulovligt, så hvis vi ikke går med ind og betaler en bøde, bliver vi hentet at politiet.

Se også: Vanvittigt: Så fræk var Fie Laursen juleaften

– Pludselig er der en dreng som gør det samme lidt længere væk, og vagten råber så “bliv her” imens han løber over til den anden dreng. Der ser vi så vores snit og så løber vi alt hvad vi kan, indtil vi når en lille butik rundt om hjørnet som vi gemmer os i.

Så en regel til de personer, der for fremtiden skal til Sunny Beach. Lad være med at tisse i offentligheden.

Se også: Hvem bærer den røde bikini bedst: Norsk skønhed og Elvira Pitzner sætter Instagram på kogepunktet

Se også: Ny kæreste til Lenny Pihl? Se det sjove opslag på Instagram her

OVERSIGT

Scroll to Top