Husker du Mathias, der snød Caroline? Nu afslører Paradise-baben, hvor iskold han var, før han smed kuglen

The perfect guide to the casino

Husker du Mathias, der snød Caroline? Nu afslører Paradise-baben, hvor iskold han var, før han smed kuglen


Caroline Petersen afslører, at Mathias legede rundt med hendes følelser før den store finale.

Det er tre år siden, at Caroline Petersen stod i en Paradise Hotel-finale med sin partner og flirt, Mathias.

Parret havde sågar sex, men alligevel valgte Mathias at kyle kuglen i gulvet ved 450.000 kroner.

Se også: Vejede 45 kilo, var i fængsel og tog hash, kokain, amfetamin og heroin – Sådan ser ‘Børge’ fra ‘Olsen Banden’ ud i dag

Hun blev fuldstændig narret til at stole på ham, og hun fortæller, at han før finalen havde sagt, at de skulle fortsætte flirten, når de kom hjem.

– Jeg var 18 år gammel dengang og havde nok ikke været nok igennem til, at jeg såede tvivl ved min tillid til andre. Jeg stolede blindt på Mathias, for hvorfor skulle jeg gøre andet? Vi var så meget igennem sammen derinde – både på godt og ondt – og vi havde altid hinanden. Vi havde sågar sex, som fra min side var på grund af følelser, hvilket Mathias jo også godt vidste. Derudover aftalte vi også, at vi skulle forsætte med at ses, når vi kom hjem fra Mexico, skriver hun på sin blog, mens hun fortsætter.

Se også: Emilie Esther vandt X-factor som 15-årig: Sådan ser hun ud i dag

– Jeg havde dengang ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at noget, der føltes så virkeligt og ikke mindst ægte, kunne blive en løgn og et bedrag. Men her tog jeg grueligt fejl. For selvom jeg var blevet forelsket, havde han det ikke på samme måde. Det var dog ikke, hvad han sagde til mig – ikke før efter, at han snød mig.

Hun skriver ydermere, at det gjorde meget ondt på hende, at Mathias udtalte efter finalen, at han havde leget med hendes følelser.

Se også: Nicklas Bendtners ekskæreste lufter barmen i gennemsigtig og våd t-shirt

Se også: ‘Love Island’-Olivia er for vild: Nu viser hun sig frem topløst

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top