Chok: Kirsten fra 'Landmand søger kærlighed' ramt af alvorlig sygdom i 2015

The perfect guide to the casino

Chok: Kirsten fra ‘Landmand søger kærlighed’ ramt af alvorlig sygdom i 2015


Kirsten fra ‘Landmand søger kærlighed’ blev ramt af en alvorlig hjertesygdom i 2015. Hun tager medicin for det hver dag.

Den 65-årige Kirsten Skaarup, der i de seneste uger har været aktiv i ‘Landmand søger kærlighed’, har delt en grim oplevelse fra 2015.

Læs også: Jørgen: ‘Kirsten er gravid’

Den lille ‘dansemus’, som hun kalder sig selv, har nemlig lidt af en meget alvorlig sygdom.

Se også: Vejede 45 kilo, var i fængsel og tog hash, kokain, amfetamin og heroin – Sådan ser ‘Børge’ fra ‘Olsen Banden’ ud i dag

– I et par år havde jeg mærket, at det trykkede svagt for brystet en gang i mellem, og at jeg hurtigt blev forpustet, men jeg tænkte ikke, at jeg kunne være syg, så jeg skød det væk, siger hun til Ekstra Bladet.

Hun gik dog til lægen, der også erklærede hende rask, men to år senere fik hun de samme symptomer.

Se også: Emilie Esther vandt X-factor som 15-årig: Sådan ser hun ud i dag

– Da jeg kom til lægen, viste det sig så, at min kranspulsåre i hjertet var lukket til med 90 procent. Derfor blev jeg opereret og fik en ballonudvidelse på hospitalet kort efter. Det var en meget stor operation, og det var selvfølgelig et meget stort chok, at jeg skulle igennem det. Hele mit liv har jeg jo dyrket sport, og jeg har aldrig røget, siger hun.

Hun fortæller, at det er på grund af sygdommen, at hun gerne vil holde sig aktiv og spise sundt. Ydermere fortæller hun, at hun får blodfortyndende medicin hver dag.

Se også: Nicklas Bendtners ekskæreste lufter barmen i gennemsigtig og våd t-shirt

Se også: ‘Love Island’-Olivia er for vild: Nu viser hun sig frem topløst

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top